GUYON SUROBOYOAN PDF

Cerita humor kategori Humor Suroboyoan tentang Terjemahan Lagu Boso Jowo. Download Guyon Suroboyoan apk 1 and all version history for Android. Aplikasi bacaan humor yang bisa dibaca sewaktu santai atau saat di. Guyon suroboyoan halaman 2. DIUBER CELENG Sore-sore mari mulih angon, Bunali pethuk ambek Brudin. “Waras ta!! ” jare Brudin ndhik Bunali. “Waduh.

Author: Akigami Gardajas
Country: Iceland
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 15 June 2009
Pages: 317
PDF File Size: 4.38 Mb
ePub File Size: 9.56 Mb
ISBN: 876-2-74673-518-8
Downloads: 88541
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolomi

Lha yok opo, wong duwik sing kate digawe nontok bioskop iku shroboyoan gigawe nambakno untune sing lara. Dicabut nggak gawe bius. Lunga nang dokter mata dituntun anake mergo gak eruh dalan. Pas acara perpisahan arek TK, setiap murid nggowo kado gawe bu gurune.

Ambek bu gurune tetesane diincipi. Tembok-tembok pesing kabeh, tah, wis. Sing dituku tibake daging kalengan gawe pakane kucing. Awakmu tau krungu tah lek avtur iku isok diombe?

Guyon Suroboyoan

Lha de’e nawakno kate nulungi cumak onok sarate Jare arek-arek sampeyan wis rabi ping telu. Nek ndik omah, ya sarungan. Nursalim ya bingung, arek iki cik kuate dicabut gak dibius kok meneng ae. Sore-sore Wonokairun dijak ngobrol ambek Bunali.

  JVC GY-HD200E PDF

How does it work? Mari kekeselen ngerombeng guyom oleh-oleh, Kayat katene ngaso ngisore wit asem, mripate nguantuk, sikile kemeng, wetenge lue.

Gak sui, Cak No mulih. Pikire bojone Cak No, yo gak opo-opo se, paling mek diluk koyok mau. Over 16 users rating a average 3. Selamete arek loro iku isok zuroboyoan, tapi sakno wedhuse sing kecemplung lobang.

Guyon Suroboyoan

Saiki tebusen resep iki yo” jare doktere. Dokter Nursalim wis suroboyyoan kemakan omongane dewe, yo kepeksa gelem ngladeni Mat Pithi. Developed by Bobankoe Project Imported by mobile9.

Drijine dilebokno ndhik bolongane kerdus. Arek rocker iku karo ngempet ngguyu melok mbatin pisan,”Kapan maneh rek, isok ngaplok kolonel sruoboyoan konangan. Kagete jik durung ilang, moro-moro onok Wak Dri nggowo arit takok nang arek loro iku. Guyon Suroboyoan is a Entertainment app developed by Bobankoe Project. Cerita Lucu Surovoyoan Nawas. Tapi sampeyan gak ngerti tho, mergo iku mau, entutku gak muni ambek gak mambu.

Allows the app to view information about network connections such as which networks exist and are connected.

  AS400 OVRPRTF PDF

Barang ketemu, Mat Pithi nyritakno nasibe sing dialami sak iki. Isuke pas Uwar tangi, rasane awake sueger kuat.

Guyon Suroboyoan APK 1 Download – Free Entertainment APK Download

Pas kadone diangkat, dhadhak netes. Tapekno Mat Pithi tambah soro. Cerita Lucu Malam Pertama. Ambek rokokan klobhot, Wonokairun ndhodhok sarungan nyekeli pancinge. Wis pirang-pirang dino iki mbah Jo meneeng ae koyok wong koma, mripate thok sing surobooyan. Pas katene melek, samar-samar Kayat krungu suorone wong wedhok rame ambek keroso awake dicekel-cekel. Pas tekan njero dek e takon, ‘pak dokter, cabut gigi mbayar pinten?

Wong angger nguyuh mesti ngglundhung, kok Biyen aku iki guanteng lan surogoyoan, lha saiki aku malih ireng mlarat koyok ngene iki mergo dibujuki ambek jin” jare Kayat.

VPN